Mijn naam JOSH111is Josh van den Berg. Cameraman, editor en producent bij INFINITYworks. Mijn doel is steeds weer om een zo mooi en puur mogelijk product af te leveren dat naast informatief vooral vermakelijk en duidelijk is. Ik vind het leuk om zo veel mogelijk uiteenlopende projecten te draaien om steeds weer bij te leren. Iedere dag weer. Naast filmen ben ik ook fotograaf. Toen ik in Dordrecht woonde heb ik veel mogen werken voor o.a NPO3FM, Popunie, 3voor12. Inmiddels woon ik weer op Texel en vanuit het waddeneiland is het lastig om nog zo’n 5 á 6 dagen in de week concerten te fotograferen in de Nederlandse concertzalen. Omdat ik niet stil wilde zitten en ik nog 1000 dingen wil leren, ben ik INFINITYworks gestart.

Ik run dit bedrijf samen met de helpende hand van mijn lieve vriendin, Madelon Vonk. Vaak assisteert ze mij met het opbouwen en afbreken van de sets en bedient ze de tweede camera.