LIVESTREAMS

Foto door Tjerk Koekoek
Foto door Tjerk Koekoek

NIEUW! Vanaf nu kunnen wij ook livestreams verzorgen van uw kleinschalige evenement of ander gewenst doel. Met 3 HD-camera’s leggen wij alles haarscherp vast en dit kan naar uw wensen live uitgezonden worden via Youtube, Facebook en andere video-platforms.
Denkt u hier bijvoorbeeld aan (her)-opening van bedrijven, modeshows, presentaties, optredens, voorstellingen etc etc.. Voorafgaand aan de livestream zullen wij promotie-materiaal speciaal voor u ontwerpen die u èn wij kunnen verspreiden via diverse social media-kanalen.
Onderaan deze pagina ziet u een Livestream die door ons geproduceerd is. Tevens kunnen wij ook zorgen voor een gedreven presentator die kleur geeft aan uw evenement.

,,Livestreams kunt u al boeken voor maar €45,-!” 

Het enige wat er voor de livestream nodig is, is een stabiele sterke wi-fi verbinding, maar het liefst een bekabelde internetverbinding (UTP) en 2 stopcontacten, de rest verzorgen wij! We maken gebruik van professionele software waarmee wij moeiteloos uw huisstijl en bedrijfslogo in kunnen verwerken.

Met een livestream bereik je meer publiek of wellicht vrienden of familie van ver. Natuurlijk wordt de stream ook opgenomen en is deze ten alle tijden gratis terug te bekijken.

 

Wilt u meer informatie over de mogelijkheden en/of prijzen? Neem dan gerust contact met ons op!